POHOTOVOSTNÉ LEKÁRNE - Mesto Poprad

Dnes

Avena - pri hoteli Tatra - Karpatská 3273/11, Poprad,

052/788 17 52

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Piatok 19.12.

Avena - pri hoteli Tatra - Karpatská 3273/11, Poprad,

052/788 17 52

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Sobota 20.12.

Včela - oproti nemocnici - Tatranské nám. 1,

052/772 36 67

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Nedeľa 21.12. - 23.12.

Limba - Západ - Podtatranská 5, Poprad,

052/772 26 57

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Streda 24.12.

Adus - Poliklinika Adus, pri železničnej stanici - Mnoheľova 2, Poprad,

052/428 31 34

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Štvrtok 25.12.

Styrax - Juh 3 (pri Slovanete) - Ul. L. Svobodu 3782, Poprad,

052/773 22 78

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Piatok 26.12.

Altea - Námestie sv.Egídia - pri ul.J.Curie - Nám. sv. Egídia 25, Poprad,

052/772 42 22

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Recept dňa

Pikantný jahňací guláš

600 g jahňacieho mäsa
3 cibule
4 strúčiky cesnaku
2 chilli papričky
125 ml červeného vína
paradajkový pretlak
1 červená paprika
50 g strúhaného tmavého chleba
1 PL pochúťkovej kyslej smotany
olej
mletá červená paprika
soľ

Nadrobno nakrájanú cibuľu speňte na oleji. Pridajte na kocky nakrájané mäso, mierne osoľte, zaprášte mletou červenou paprikou, pridajte prelisovaný cesnak, paradajkový pretlak, chilli papričky, podlejte vodu a prikryté varte. Podľa potreby mäso podlievajte vodou. Keď je mäso mäkké, pridajte nakrájanú červenú papriku, červené víno a spolu chvíľu povarte. Na záver podľa potreby zahustite strúhaným tmavým chlebom. Podávajte s pochúťkovou kyslou smotanou a bielym chlebom.

Dobrá rada

Vlny na viedenskom rezni

Potrebujeme dostatočne veľkú panvicu. Dôležité je aj to, aby sa rezne vyprážali v dostatočnom množstve tuku či oleja. Počas vyprážania panvicou ustavične pohybujeme sem a tam. To, či bude mať rezeň pekné vlny, závisí aj od teploty tuku alebo oleja. Ideálna teplota je okolo 140 oC (skúška: strúhanka musí v tuku peniť).

Stavebník

AKO ZAZIMOVAŤ BAZÉN

Bazén sa odporúča zazimovať už vtedy, ak teplota vody v ňom klesne pod 12°C .

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Poprad, Gánovce, Hozelec, Nová Lesná, Matejovce, Svit, Spišská Teplica, Stará Lesná, Švábovce, Tatranská Lomnica, Veľká Lomnica, Veľký Slavkov, Žakovce
Kontakt | O nás | Reklama | Podmienky použitia |
lang