POHOTOVOSTNÉ LEKÁRNE - Mesto Poprad

Dnes

Primula - pri obch.stredisku Výkrik, sídlisko Juh 3 - Dostojevského 21, Poprad,

052/773 23 47

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Utorok 27.1.

Primula - pri obch.stredisku Výkrik, sídlisko Juh 3 - Dostojevského 21, Poprad,

052/773 23 47

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Streda 28.1.

Victoria - pri autobusovej stanici - Drevárska 453/1,

052/772 14 77

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Štvrtok 29.1.

Primula - pri obch.stredisku Výkrik, sídlisko Juh 3 - Dostojevského 21, Poprad,

052/773 23 47

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Piatok 30.1.

Aduscentrum - Námestie sv.Egídia medzi ul.1.mája a J.Curie - Nám. sv. Egídia 49, Poprad,

052/772 28 74

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Sobota 31.1.

Victoria - pri autobusovej stanici - Drevárska 453/1,

052/772 14 77

Pondelok - Piatok
18:00 - 22:00

Sobota - Nedeľa, Sviatky
8:00 - 22:00


Recept dňa

Rýchle medové perníčky

40 dkg hladké múky
14 dkg práškového cukru
5 dkg masla
2 vajcia
2 PL medu
1 ČL jedlej sódy
1 ČL mletého perníkového korenia

Cukor a múku preosejte na podložku, pridajte korenie, jedlú sódu a vajcia. Vypracujte hladké cesto, ktoré dajte na chvíľu stuhnúť do chladničky. Potom vyvaľkajte cesto na hrúbku cca 0,5 cm a formičkami vykrajujte rôzne tvary. Koláčiky poukladajte na vymastený plech alebo na papier na pečenie. Pečte v trúbe rozpálenej na 200 °C. Po upečení ihneď dajte dolu z plechu, a potrite rozšľahaným vajíčkom (zostanú tak krásne lesklé).

TIP: Tieto perníčky nemusíte nechávať odležať, môžete ich konzumovať ihneď. Ozdobiť ich môžete podľa vlastnej fantázie.

Dobrá rada

Vlny na viedenskom rezni

Potrebujeme dostatočne veľkú panvicu. Dôležité je aj to, aby sa rezne vyprážali v dostatočnom množstve tuku či oleja. Počas vyprážania panvicou ustavične pohybujeme sem a tam. To, či bude mať rezeň pekné vlny, závisí aj od teploty tuku alebo oleja. Ideálna teplota je okolo 140 oC (skúška: strúhanka musí v tuku peniť).

Stavebník

VERTIKÁLNE VETERNÉ TURBÍNY

Veterná elektráreň nemusí byť len vysoký stožiar s obrovskou vrtuľou. Veterné turbíny s vertikálnou osou sú navrhované v rôznych veľkostiach a hodia sa aj do zastavaných oblastí.

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Poprad, Gánovce, Hozelec, Nová Lesná, Matejovce, Svit, Spišská Teplica, Stará Lesná, Švábovce, Tatranská Lomnica, Veľká Lomnica, Veľký Slavkov, Žakovce
Kontakt | O nás | Reklama | Podmienky použitia |
lang